Varmepumper

Din lokale elektriker Midtjylland

Varmepumper

Det er en kold tid, som vi lever i – men hvis det står til Jysk teknik skal ingen gå rundt og fryse. Vi installerer varmepumper af enhver slags. Luft til luft-anlægget fordeler varmen i det mindre hus eller sommerhuset og sørger med sin cirkulation for et godt indeklima. Luft til vand-anlægget trækker varme ud af luften og leder den direkte ind i radiatorerne og gulvvarmeanlægget. Jordvarme kan være den helt rigtige løsning, hvis man har mulighed for at etablere anlægget på sin grund.

Vi foretager installationen af enhver tænkelig varmepumpe og tillige af komfort-køleanlæg til aircondition.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type anlæg du skal vælge, rådgiver vi dig gerne. Vi fortæller om fordele og ulemper, samt energibesparelser og tilbagebetalingstider på de forskellige varmepumper, så du kan træffe dit valg på et oplyst grundlag.

Jysk Teknik er klimapartner ved Bosch, hvilket betyder, at vi er godkendte til at installere produkter fra Bosch. Bosch har 5 års garanti på deres varmepumper, så det giver en god tryghed for vores kunder.

Læs mere her

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  “Vi fik malet træværket på vores hus, herunder karnapper på 1. sal, som vi ikke selv kunne nå. Michael er super flink og kom hurtigt forbi til en vurdering af opgaven. Prisen og kvalitet var perfekt – og han leverede endda også noget ekstra maling til os. Super oplevelse – god service og vi har allerede bestilt Michael igen :-)”

  Anders Sandfuss Christensen

  “Vi har fået malet vores meget tørstige udhæng på huset, hvorefter det næsten fremstår som nyt. MD Maleren udførte et flot stykke arbejde, til tiden og til en helt fair pris.”

  Thomas Beck

  “MD Maleren er meget grundig og lader ingenting til tilfældigheder. Maling som bruger er tiptop. Jeg vil til enhver tid anbefale MD Maleren på det varmeste.
  Med Ham får du både en super service og til en fornuftig pris.”

  Helle Borg Brasgaard

  Ring 70 60 29 00