El landbrug & erhverv

Jysk Teknik din lokale elektriker Midtjylland

Det er i høj grad et spørgsmål om tillid, når det kommer til vedligeholdelse, service og fejlfinding på elinstallationer hos landmænd og virksomhedsejere. Installationerne er af afgørende betydning for dyrenes ve og vel i moderne landbrug – og for produktionen i industrivirksomheder. Vi er bevidste om, at det giver os et ansvar for at levere kompetente løsninger.

Vi bestræber os altid på at sende den samme elektriker, som kender elinstallationerne på gården eller i virksomheden. Det giver en god tryghed og sikkerhed for kunden at vide, at vi har forhåndskendskabet og overblikket – og det sparer naturligvis også tid, når man ikke skal begynde forfra hver gang.

Med vores faste erhvervskunder ser vi derfor opgaverne som et fortløbende samarbejde, hvor historikken i samarbejdet kommer kunden til gode.

Vi er dog altid villige til at starte forfra, hvis en ny kunde henvender sig med en opgave. Så hilser vi forhåbentlig en ny stamkunde velkommen!  

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  “Nyt el, nye varmepumper.
  Jysk teknik har skiftet ale el samt monteret nye varmepumper.
  De er super dygtige og rolige, og har total styr på deres ting.
  Alt spiller bare maks.

  Michael Junker

  “varmepumpe
  da jeg skulle have en luft til vand varmepumpe blev jeg anbefalet Jysk teknik. der kom 3mand om morgen som gik igang med fjerne den gamle fyr.montereden ny varmepumpe
  kl15 var det hele færdig.det var ryddet pænt op. godt håndværk. så jeg anbefaler Jysk teknik

  Jens Arne Jensen

  “Udendørs belysning
  Udendørs belysning med automatik samt lys i udhæng og gavle, samt LED anlæg på loftet. Alt er lavet til perfektion så det passer til det eksisterende. Nydelig finish. Kan varmt anbefales.

  Per Laursen

  Ring 70 60 29 00