Om os

Vi går op i at levere ordentligt håndværk til fornuftige priser

Med udgangspunkt i Sønder Omme dækker vi blandt andet opgaver i Billund, Brande, Grindsted, og resten af Syd og Midtjylland. Alle opgaver er velkomne – både fra private, landmænd og andre erhvervskunder.

Jysk Teknik ApS har 6 dygtige medarbejdere – 5 elektrikere og 1 montør. Udover at være kompetente og fagligt dygtige får vi meget ros fra vores kunder for at være imødekommende, høflige og venlige. Mange nye kunder har hørt om os fra deres venner og bekendte, som har været tilfredse med det arbejde, vi har leveret. Det er vi både glade for og stolte af.

Vi går op i at levere ordentligt håndværk til fornuftige priser. Selvom vi har store erhvervskunder og kædebutikker i vores portefølje, så værner vi også om vores ’små’ private kunder. Det betyder f.eks., at vi altid er hjælpsomme, og ikke går af vejen for også at skrue en hylde op, når vi alligevel er på besøg hos kunden.

Det, vi laver mest af, er dog nye elinstallationer, fejlfinding, reparationer og service på eksisterende installationer, varmepumper, alarmer og videoovervågning, ventilation, intelligente bygningsinstallationer, montageopgaver og havevanding. Det kan du læse mere om her på siden.

Jysk Teknik ApS er en forholdsvis ung virksomhed, som blev startet i 2016. Vi har oplevet god vækst i både opgaver og ansatte, og vi har nok at lave. Du er dog altid velkommen til at kontakte os med din opgave – så finder vi også tid til den!

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

   “Nyt el, nye varmepumper.
  Jysk teknik har skiftet ale el samt monteret nye varmepumper.
  De er super dygtige og rolige, og har total styr på deres ting.
  Alt spiller bare maks.

   

   

   Michael Junker

   

  “varmepumpe”
  da jeg skulle have en luft til vand varmepumpe blev jeg anbefalet Jysk teknik. der kom 3mand om morgen som gik igang med fjerne den gamle fyr.montereden ny varmepumpe
  kl15 var det hele færdig.det var ryddet pænt op. godt håndværk. så jeg anbefaler Jysk teknik

   

   

  Jens Arne Jensen

   

  “Udendørs belysning”
  Udendørs belysning med automatik samt lys i udhæng og gavle, samt LED anlæg på loftet. Alt er lavet til perfektion så det passer til det eksisterende. Nydelig finish. Kan varmt anbefales.

   

   

  Per Laursen

   

  Ring 70 60 29 00